27 de julio de 2016

JA HEM ACABAT EL MURAL A LES PISCINES DE MONTOLIU

Ja tenim acabat el mural a les piscines de Montoliu de Lleida!!!!


Durant el mes de Juliol hem fet un "CAMP DE TREBALL" amb els nois i noies de 11 a 15 anys realitzant tasques que aportin al col·lectiu del poble unes millores en equipaments municipals, l'entorn, la natura...El que volem destacar es la feina que han fet aquest grup realitzant un mural a les Piscines. han treballat de debò amb ganes, il·lusió i compromís.
Aquí podeu veure el resultat, que os sembla??












19 de julio de 2016

MURALS AL CASAL D'ESTIU-AMBIENTACIÓ

Al Casal d'estiu de Castelldans tenim un grup de nens i nenes que son uns artistes, estan fent la decoració d'espais treballant la "Sabana" Amb ajuda dels monitors han dibuixat uns animals i han fet diferents decoracions...que os sembla?... 



Estem preparant un altre mural...que serà???


15 de julio de 2016

TALLERS ALS CASALS D'ESTIU- LA SABANA

AQUESTA LA FET LA NÒELIA I EL CARLOS
Als casals d'estiu  estem treballant la sabana Africana i hem fet un taller de mascares. Hem utilitzat una pasta per modelar de paper, "PATMACHÉ" es diu. 
Os deixem unes mostres fetes per els nens/es i els monitors.

AQUESTES LES HAN FET ELS NENS/ES DEL CASAL DE MONTOLIU



AQUESTES SON DELS NENS/ES  MÉS GRANS

AQUESTA LA ESTEM FEN LA NÒELIA, MARC I CARLOS

10 de julio de 2016

SESSIÓ DE PLÀSTICA CURS DE MONITORS DE TEMPS EN EL LLEURE- BORGES BLANQUES


A la sessió de plàstica els futurs monitors han preparat una decoració d'espais i escena treballant el seu centre d'interès: poblats d'Àfrica, Egipte i Polinèsia. A més a més han fet els complements,  disfresses  i maquillatge. I per acabar unes coreografies per representar les seves danses. 

He de dir que amb el poc temps que varem tindre han creat un espectacle molt bo!!!!
SEGUIU AIXÍ MONITORS!!! 








TALLERS ALS CASALS D'ESTIU

Ens apropem a la platja a veure uns crancs molt originals fets per els nens i nenes amb un dels nostres casals d'estiu. De ben segur que ells s'han refrescat els peus...per fer-ho!!









3 de julio de 2016

CURS DE MONITORS DE LLEURE

Estem realitzant el curs de monitors de Temps en el Lleure organitzat per l'Ofina Jove de les Garrigues i l'Escola Efa (ACELLEC) 
Formant als Joves i no tant "Joves" de la comarca de les Garrigues i comarques properes per a que siguen bons profesionals cuan estiguem treballant o col·laborant amb activitats amb nens/es menors de 18 anys.
Ja hem passat l'equador del curs i estem aprenent moltes coses cada dia: normativa, funcions, organització, treball en equip....





ALGUNES IMATGES DE NATURA